top of page
Inspireren_edited.jpg

Project x

Opvultekst

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Ons aanbod

Tijdens de STEM- en sportkampen word je ondergedompeld in de wereld van ontwerpen, analyseren en teamwork. In onze Lego Education Innovation studio maar je constructies waarbij we een oplossing zoeken voor problemen. Vervolgens leren we je programmeren zodat je je eigen constructies tot leven kan wekken. We wisselen deze zeer leerrijke activiteiten af met een actief sportprogramma.

Kinderen robot
schrijven op computer
Inschrijven

Wil jij graag een leerrijke, maar zeer leuk kamp volgen? Je vind bij 'meer info' hoe je je kan inschrijven voor een van onze kampen.

Over ons...

Met het inrichten van de STEM Academie Spectrumcollege willen we een uniek concept aanbieden in regio Beringen. Door de aangekondigde onderwijshervorming staan we immers voor belangrijke uitdagingen. Eén van de uitdagingen is ervoor zorgen dat er geen talent verloren gaat, dat elke jongere de kans krijgt om zijn of haar talenten te benutten.

Kinderen in technologie klasse
Met behulp van een Touch-telefoon
Praktische informatie

Ontdek hier alle praktische informatie over de STEM-academie. Je vindt hier de kalender en de nieuwsbrief.

Contact

STEM-academie

Centrale locatie: Lego Education Innovationstudio - campus Beringen

(Bogaarsveldstraat 13, 3580 Beringen)

onbekend

aantal-leerlingen-spectrumcollege-blijft-groeien.jpg
bottom of page