top of page
  • letter-s
  • Instagram
  • Facebook
347584095_737505798377070_2759771466656660083_n.jpg

Switchtime-kwartiertje

6 Bouwwetenschappen

De richting 6 Bouwwetenschappen studeert het ganse jaar door. Wekelijks werd de leerstof herhaald tijdens het vrijdags 'switchtime-kwartiertje'. De winnaar na 10 spelmaanden werd uiteindelijk....... Michiel Vangrieken. Hij mag de wisselbeker die het ganse jaar door van de ene naar de andere boekentas verhuisde, eindelijk openmaken. Verzilvering van de prijs zal gebeuren op 29 juni met de ganse klas. Natuurlijk waren er ook troostprijzen. Maar de allergrootste prijs is dat de switchinhouden niet meer gestudeerd moet worden. Die herhaalden ze het ganse jaar lang en zijn in hun hersenen ingebrand. Veel succes aan alle leerlingen op deze vooravond van de examens!

Studieaanbod

Met het ruimste studieaanbod van de omgeving bieden we uitdagingen voor elk talent, elke interesse en elke ambitie. Met meer dan 10 studierichtingen in verschillende studiedomeinen is er voor elke leerling wel wat wils in onze school. Welke studierichting het ook wordt, het zal een solide springplank zijn naar het Hoger Onderwijs. 

Huiswerk aan het maken
schrijven op computer
Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor het Spectrumcollege campus Beringen Bovenbouw? Dan vind je hier meer informatie over hoe je dit moet doen. Belangrijke data worden weergegeven en inschrijflinken zullen op deze pagina worden weergegeven. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Schoolleven

Wil je weten wat er leeft op onze school? Waar onze studenten mee bezig zijn? Bekijk hier onze sociale media kanalen waarop we wekelijks leuke nieuwtjes posten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Studenten lopen op de campus
Wielersport
Praktische informatie

Ontdek hier alle praktische informatie over het Spectrumcollege campus Beringen Bovenbouw. Je vindt hier: de dagindeling, de bereikbaarheid van de school,  de studiebegeleiding die we aanbieden (individuele trajecten), het schoolreglement, de boekenverkoop, etc.

Ons team

Ontdek de medewerkers van het Spectrumcollege campus Beringen Bovenbouw, met onder andere: de directies, de CLB-medewerkers, de coördinatoren, etc. 

IMG_7630.JPG
CBB-luchtfoto.JPG
3D-tour

Wil jij graag een virtuele rondleiding in onze school? Wij kijken alvast uit naar het komende schooljaar! We doen er onze stinkende best voor dat ze naar school kunnen komen met een lach. 

Kom jij ook?!

Contact

Campus Beringen Bovenbouw

011 493 400

campus.beringen.bovenbouw@spectrumcollege.be

Bogaarsveldstraat 13, 3580 Beringen

aantal-leerlingen-spectrumcollege-blijft-groeien.jpg
bottom of page