top of page
  • letter-s
  • Instagram
  • Facebook
Studenten

Infodag CBB

zondag 21 april 2024 (10u-16u)

Kom zeker naar onze infodag op zondag 21 april 2024!

Studieaanbod

Met het ruimste studieaanbod van de omgeving bieden we uitdagingen voor elk talent, elke interesse en elke ambitie. Met meer dan 10 studierichtingen in verschillende studiedomeinen is er voor elke leerling wel wat wils in onze school. Welke studierichting het ook wordt, het zal een solide springplank zijn naar het Hoger Onderwijs. 

Huiswerk aan het maken
schrijven op computer
Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor het Spectrumcollege campus Beringen Bovenbouw? Dan vind je hier meer informatie over hoe je dit moet doen. Belangrijke data worden weergegeven en inschrijflinken zullen op deze pagina worden weergegeven. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Schoolleven

Wil je weten wat er leeft op onze school? Waar onze studenten mee bezig zijn? Bekijk hier onze sociale media kanalen waarop we wekelijks leuke nieuwtjes posten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Studenten lopen op de campus
Wielersport
Praktische informatie

Ontdek hier alle praktische informatie over het Spectrumcollege campus Beringen Bovenbouw. Je vindt hier: de dagindeling, de bereikbaarheid van de school,  de studiebegeleiding die we aanbieden (individuele trajecten), het schoolreglement, de boekenverkoop, etc.

Ons team

Ontdek de medewerkers van het Spectrumcollege campus Beringen Bovenbouw, met onder andere: de directies, de CLB-medewerkers, de coördinatoren, etc. 

IMG_4694 (1).jpg
CBB-luchtfoto.JPG
3D-tour

Wil jij graag een virtuele rondleiding in onze school? Wij kijken alvast uit naar het komende schooljaar! We doen er onze stinkende best voor dat ze naar school kunnen komen met een lach. 

Kom jij ook?!

Opgelet: de filmpjes in deze rondleiding zijn mogelijk niet meer helemaal up tot date. Voor de laatste info over de lessentabellen verwijzen we je door naar de studiekeuzebrochure van de tweede graad

Contact

Campus Beringen Bovenbouw

011 493 400

campus.beringen.bovenbouw@spectrumcollege.be

Bogaarsveldstraat 13, 3580 Beringen

aantal-leerlingen-spectrumcollege-blijft-groeien.jpg
bottom of page