top of page
  • letter-s
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Frigofiche website (3).png

Belangrijke data

Schooljaar 2024-2025

Noteer deze data alvast in je agenda.

Studieaanbod

Met het ruimste studieaanbod van de omgeving bieden we uitdagingen voor elk talent, elke interesse en elke ambitie. In onze middenschool leggen we een stevig fundament voor je verdere loopbaan in het secundair onderwijs. Jouw toekomst begint dus bij ons! De klemtoon ligt vooral op de algemene vorming, maar er zijn ook ruime mogelijkheden om te proeven van een aantal studiedomeinen, opdat je in het derde jaar een goede studiekeuze kunt maken in de juiste studierichting. In het tweede jaar kan je kiezen uit maar liefst 9 verschillende basisopties! Keuze zat dus!

schrijven op computer
Aanmelden & inschrijven

Wil jij je aanmelden of inschrijven voor het Spectrumcollege campus Beringen Middenschool? Dan vind je hier meer informatie over hoe je dit moet doen. Belangrijke data worden weergegeven en inschrijflinken zullen op deze pagina worden weergegeven. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Schoolleven

Wil je weten wat er leeft op onze school? Waar onze studenten mee bezig zijn? Bekijk hier onze sociale media kanalen waarop we wekelijks leuke nieuwtjes posten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Studenten op een Break
Samen fietsen
Praktische informatie

Ontdek hier alle praktische informatie over het Spectrumcollege campus Beringen Middenschool. Je vindt hier: de dagindeling, de bereikbaarheid van de school,  de studiebegeleiding die we aanbieden (individuele trajecten), het schoolreglement, de boekenverkoop, etc.

Ons team

Ontdek de medewerkers van het Spectrumcollege campus Beringen Middenschool, met onder andere: de directies, de CLB-medewerkers, de coördinatoren, etc. 

Groepsfoto personeel.JPG

Contact

Campus Beringen Middenschool

011 49 34 50 

cbm@spectrumcollege.be

Bogaarsveldstraat 14, 3580 Beringen

Lummen_edited_edited.jpg
bottom of page