top of page
  • letter-s
  • Facebook
  • Instagram
_DSC1368.jpg

Infobrochure

21 juni 2024

Wil jji graag meer informatie over Duaal Leren in het Spectrumcollege campus Beringen? Bekijk dan zeker deze infobrochure: link

Studieaanbod

Met het ruimste studieaanbod van de omgeving bieden we uitdagingen voor elk talent, elke interesse en elke ambitie. Met meer dan 10 studierichtingen in verschillende studiedomeinen is er voor elke leerling wel wat wils in onze school. Welke studierichting het ook wordt, het zal een solide springplank zijn naar het werkleven.

_DSC1326.jpg
schrijven op computer
Aanmelden & inschrijven

Wil jij je aanmelden of inschrijven voor het  Spectrumcollege duaal leren? Dan vind je hier meer informatie over hoe je dit moet doen. Belangrijke data worden weergegeven en inschrijflinken zullen op deze pagina worden weergegeven. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Schoolleven

Wil je weten wat er leeft op onze school? Waar onze studenten mee bezig zijn? Bekijk hier onze sociale media kanalen waarop we wekelijks leuke nieuwtjes posten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

_DSC1368.jpg
DSC_2528.jpg
Praktische informatie

Ontdek hier alle praktische informatie over  het Spectrumcollege Duaal leren. Je vindt hier: de dagindeling, het schoolreglement, de bereikbaarheid van de school, etc.

Ons team

Ontdek de medewerkers van het Spectrumcollege duaal leren, met onder andere: de directies, de leerlingbegeleiders, de coördinatoren, etc. 

IMG_8455.jpg

Contact

Campus Beringen - Duaal leren

011 493 460

August Cuppensstraat 35, 3580 Beringen

IMG_8440.jpg
bottom of page