top of page
  • letter-s
  • Facebook
Klasse voor wetenschap en technologie
Inspireren_edited.jpg

Lego- en sportkamp

Doe jij ook mee?

Tijdens het kamp wisselen kinderen tussen 10 en 14 jaar STEM-activiteit af met sport en spel. In de voormiddag onderzoeken, bouwen en programmeren ze in de Lego Education Innovation Studio van het Spectrumcollege. Namiddag trokken ze naar de sporthal om te sporten: hockey, frisbee, trefbal, zombiebal... Dat alles in een zeer leuke teamsfeer. Door het grote succes zal er volgend jaar opnieuw een zomerkamp op het programma staan. 

Ons aanbod

Tijdens de STEM- en sportkampen word je ondergedompeld in de wereld van ontwerpen, analyseren en teamwork. In onze Lego Education Innovation studio maar je constructies waarbij we een oplossing zoeken voor problemen. Vervolgens leren we je programmeren zodat je je eigen constructies tot leven kan wekken. We wisselen deze zeer leerrijke activiteiten af met een actief sportprogramma.

Kinderen robot
schrijven op computer
Inschrijven

Wil jij graag een leerrijke, maar zeer leuk kamp volgen? Je vind bij 'meer info' hoe je je kan inschrijven voor een van onze kampen.

Over ons...

Met het inrichten van de STEM Academie Spectrumcollege willen we een uniek concept aanbieden in regio Beringen. Door de aangekondigde onderwijshervorming staan we immers voor belangrijke uitdagingen. Eén van de uitdagingen is ervoor zorgen dat er geen talent verloren gaat, dat elke jongere de kans krijgt om zijn of haar talenten te benutten.

Kinderen in technologie klasse
Met behulp van een Touch-telefoon
Kalender

Ontdek hier de evenementen van de STEM-academie. 

Contact

STEM-academie

Centrale locatie: Lego Education Innovationstudio - campus Beringen

(Bogaarsveldstraat 13, 3580 Beringen)

aantal-leerlingen-spectrumcollege-blijft-groeien.jpg
bottom of page