top of page

Dagindeling / studie
Campus Beringen Middenschool (1e graad)

Een dag op campus Beringen Middenschool bestaat uit zeven periodes van telkens 50 minuten. Zowel in de voor- als in de namiddag is er een korte pauze van 15 minuten. Tijdens de middag is er ruimte voor vrijblijvende activiteiten zoals middagsport, toneel en muziek.

Dagindeling (per lesuur)  cbm_edited.png
Middagregeling

De leerlingen van de 1e en 2e graad die toestemming hebben van hun ouders én op een straal van 3 km van de campus wonen, mogen de campus ’s middags verlaten om thuis te gaan eten. 

Namiddagstudie (examens)

Tijdens de examenperiode kunnen leerlingen van de middenschool in de namiddagstudie op school blijven studeren. Deze studie vindt plaats op maandag, dinsdag en donderdag. Wie aan de namiddagstudie wil deelnemen, schrijft zich vooraf voor alle namiddagstudies in.

Avondstudie

Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen de leerlingen in de avondstudie blijven. Deze start om 15.45 uur en eindigt om 16.45 uur. Wie in de middenschool voor avondstudie kiest, doet dat voor alle 3 de vermelde weekdagen. Inschrijven doe je via een brief die je meekrijgt bij de start van het schooljaar.

Busstudie

Naast de avondstudie bestaat ook de ‘busstudie’. Die is bedoeld voor leerlingen van de middenschool die na schooltijd een tijdje moeten wachten op de lijnbus naar huis. Tussen 15.45 uur en 16.30 uur kunnen deze leerlingen in een klaslokaal terecht om te studeren.

Boekenverkoop
Campus Beringen Middenschool (1e graad)

Meer informatie volgt tijdens de zomervakantie.

Bereikbaarheid
De LIJN

Adres: Bogaarsveldstraat 14, 3580 Beringen 

Onze school ligt in het centrum van Beringen en is zeer gemakkelijk met de fiets en het openbaar vervoer te bereiken.

Lijn-Halte-Bogaersveld (1)_edited.jpg
Lijn-Halte-Beringen busstation_edited.jpg

Schoolreglement
Campus Beringen Middenschool (1e graad)

Ouderraad

Meer informatie volgt.

bottom of page