top of page
  • Smartschool
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
IMG_2199.jpg

Verzilveren ticket 1e jaar 

Schooljaar 2024-2025

Vanaf 13 mei zal je weten of je een ticket ontvangt voor onze school.

Je zal hiervoor een e-mail ontvangen.

Om je inschrijving definitief te maken, MOET je dit ticket in onze school komen verzilveren. Dat kan op 14 mei.
 Je kan hier een afspraak boeken.

 

Breng tijdens het verzilveringsmoment zeker het toewijzingsbericht en de identiteitskaart van zoon of dochter mee. Ook het laatste rapport en de BASO-fiche mag je meebrengen. 

Studieaanbod

In onze eerstegraadsschool leggen we een stevig fundament voor je verdere loopbaan in het secundair onderwijs. De klemtoon ligt bij ons vooral op de algemene vorming, maar er zijn ook ruime mogelijkheden om te proeven van een aantal studiedomeinen, opdat je in het derde jaar een goede studiekeuze kunt maken in de juiste studierichting. We zijn weliswaar een erg kleine school, maar weet dat je in het tweede jaar kunt kiezen uit maar liefst 9 verschillende basisopties! Keuze zat dus!

Boeken
schrijven op computer
Aanmelden & inschrijven

Wil jij je aanmelden of inschrijven voor het Spectrumcollege campus Paal? Dan vind je hier meer informatie over hoe je dit moet doen. Belangrijke data worden weergegeven en inschrijflinken zullen op deze pagina worden weergegeven. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Schoolleven

Wil je weten wat er leeft op onze school? Waar onze studenten mee bezig zijn? Bekijk hier onze sociale media kanalen waarop we wekelijks leuke nieuwtjes posten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Kids Huiswerk
Samen fietsen
Praktische informatie

Ontdek hier alle praktische informatie over het Spectrumcollege campus Paal. Je vindt hier: de dagindeling, de bereikbaarheid van de school,  de studiebegeleiding die we aanbieden (individuele trajecten), het schoolreglement, de boekenverkoop, etc.

Ons team

Ontdek de medewerkers van het Spectrumcollege campus Paal. Stuk voor stuk mensen met een #warmhartsterkhoofd!

CP-panoview.JPG
3D-tour

Wil jij graag een virtuele rondleiding in onze school? Wij kijken alvast uit naar het komende schooljaar! We staan vooral klaar om die vele, nieuwe eerstejaars goed te ontvangen en om onze toffe tweedejaars opnieuw te begroeten. We doen er onze stinkende best voor dat ze naar school kunnen komen met een #warmhartsterkhoofd.

Kom jij ook?!

Contact

Campus Paal

011 49 33 90

Schaffensesteenweg 2, 3583 Paal-Beringen

IMG_2199.jpg
bottom of page