Life @ Campus Lummen

Talen leren opent vele deuren

Talen leren opent vele deuren

Talen leren vergroot je toekomstkansen. Dat staat als een paal boven water. Wij willen als school zeker ons deel doen. Daarom beperken we ons niet gewoon tot ‘standaard taallessen’.

Leerlingenraad draagt bij aan de groepssfeer

Leerlingenraad draagt bij aan de groepssfeer

Zowel de middenschool als de bovenbouw hebben een eigen leerlingenraad. Beide raden kunnen voorstellen doen om zaken op school te verbeteren. De broodjesautomaat is een voorbeeld van zo’n vraag.

Chrysostomos

Chrysostomos

Traditiegetrouw vindt op de tweede vrijdag na de kerstvakantie Chrysostomos plaats. Die dag vieren de leerlingen van het zesde jaar hun laatste 100 dagen op Spectrumcollege campus Lummen met verschillende activiteiten.

Zwarte doos

Zwarte doos

Spectrumcollege campus Lummen beschikt over zeer veel creatief talent. Bij de tweejaarlijkse talentenshow ‘De Zwarte Doos’ in GCOC Oosterhof, krijgt iedereen de kans om zijn/haar talent te tonen.

Urban run

Urban run

Spectrumcollege campus Lummen is een school die zich niet alleen voor schoolse activiteiten inzet, maar ook voor buitenschoolse acties.

Fruit op school

Fruit op school

Sinds 2016 organiseert onze school een fruitactie. Tijdens de actieperiode deelt 6 seminarie op woensdag tijdens de speeltijd fruit uit aan alle leerlingen die zich hiervoor hebben ingeschreven.

Quiz

Quiz

Elk jaar houdt Spectrumcollege campus Lummen een OHVM-quiz. Deze quiz vindt plaats in het Oosterhof te Lummen.

Ondernemen in de realiteit

Ondernemen in de realiteit

De mini-onderneming van de derde graad Marketing en Ondernemen is een project dat erop gericht is om op een educatieve manier in de bedrijfswereld te stappen.

Londen

Londen

Het jaar dat we niet op Italiëreis gaan, trekken we op vijfdaagse reis naar Londen. Tijdens deze reis combineren we enkele vaste activiteiten die we met de hele groep doen met een aantal keuzebezoeken waarvoor we de groep dus opsplitsen.

Italië

Italië

De Italiëreis van de derde graad is ook altijd iets waar de leerlingen heel hard naar uitkijken. Alternerend reizen we het ene jaar naar Italië, het andere jaar naar Londen.

Amsterdam

Amsterdam

De vierdejaars reizen samen naar Amsterdam. Dit doen we echter niet ‘zomaar’. Onze school moedigt de leerlingen aan om aan sport te doen.