top of page
  • letter-s
  • Instagram
  • Facebook
2022sfeerbeeld-1024x768_edited.jpg

Verzilveren ticket 1e jaar

Schooljaar 2024-2025

Vanaf 13 mei zal je weten of je een ticket ontvangt voor onze school.

Je zal hiervoor een e-mail ontvangen.

Om je inschrijving definitief te maken, MOET je dit ticket in onze school komen verzilveren. Dat kan op 14 of 18 mei. 
Je kan hier​ een afspraak boeken.

Breng tijdens het verzilveringsmoment zeker het toewijzingsbericht en de identiteitskaart van zoon of dochter mee. Ook het laatste rapport en de BASO-fiche mag je meebrengen. 

Studieaanbod

Met het ruimste studieaanbod van de omgeving bieden we uitdagingen voor elk talent, elke interesse en elke ambitie. Met meer dan 10 studierichtingen in verschillende studiedomeinen is er voor elke leerling wel wat wils in onze school. Welke studierichting het ook wordt, het zal een solide springplank zijn naar het Hoger Onderwijs.

College klaslokaal
schrijven op computer
Aanmelden & inschrijven

Wil jij je aanmelden of inschrijven voor het Spectrumcollege campus Lummen? Dan vind je hier meer informatie over hoe je dit moet doen. Belangrijke data worden weergegeven en inschrijflinken zullen op deze pagina worden weergegeven. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Schoolleven

Wil je weten wat er leeft op onze school? Waar onze studenten mee bezig zijn? Bekijk hier onze sociale media kanalen waarop we wekelijks leuke nieuwtjes posten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Tieners die plezier hebben
Jonge Vietnamese vrouw kijken naar smartphone op een bus
Praktische informatie

Ontdek hier alle praktische informatie over het Spectrumcollege campus Lummen. Je vindt hier: de dagindeling, de bereikbaarheid van de school,  de studiebegeleiding die we aanbieden (individuele trajecten), het schoolreglement, de boekenverkoop, etc.

Ons team

Ontdek de medewerkers van het Spectrumcollege campus Lummen, met onder andere: de directies, de CLB-medewerkers, de coördinatoren, etc. 

0tb9wlv032_1696247944893.png

Contact

Campus Lummen

011 49 33 80

Pastoor Frederickxstraat 9, 3560 Lummen

2022sfeerbeeld-1024x768.jpg
bottom of page